EMC E22-310 Real Exam Questions

E22-310 DiskXtender for Windows

Duration: 90 minutes (~60 questions)

The DiskXtender for Windows exam ensures individuals have important knowledge and skills necessary for the installation, configuration, management and troubleshooting of all components of the DiskXtender for Windows software including File System Manager, MediaStor, License Server, and the DiskXtender Search Module.  This includes using best practices and designing a disaster-recovery and/or high availability solution for DiskXtender for Windows.

1: The Legal Department determined that all copies of a particular PDF must be deleted from the enterprise. Three copies were discovered on a file server with DiskXtender retention applied and written to a Governance Edition EMC Centera. Retention will expire in 18 months. How can the file be deleted even though retention has not expired?
A.An EMC Centera administrator can select the files for deletion.
B.Privileged delete can be used if delete rights are granted to the access profile used by DiskXtender to access EMC Centera.
C.The DiskXtender administrator can create a delete rule for these specific files.
D.The user needs to have deletion credentials in the DxUsers group.
Correct Answers: B

2: Which groups are created during DiskXtender File System Manager installation?
A.DiskXtenderAdministrators, DiskXtenderSecurityAdmins, DiskXtenderUsers
B.DxAdministrators, DxSecurityAdmins, DxUsers
C.DxAdministrators, DxSecurityAdmins, MsAdministrators, MsSecurityAdmins
D.DxAdministrators, MsAdministrators
Correct Answers: B

3: A corporation recently added EMC Centera to its environment, and added an EMC Centera media type to a multi-target media group. Files are retrieved from NAS-media using the direct read option, and the purge immediately option is also enabled in the move rule. According to best practices what else should be changed?
A.No changes are necessary.
B.The EMC Centera media service needs to be first in the list.
C.The direct read option should be disabled in the move rule.
D.The purge immediately option should be disabled in the move rule.
Correct Answers: C

4: Index and search is installed and configured. The extended drive was successfully indexed after installation. Searches were also successful. Now when they search for new files added to the extended drive, the searches are unsuccessful. What do they need to do to successfully search for the new files?
A.Check file permissions
B.Run a drive scan
C.Run a prefetch
D.Run indexing
Correct Answers: D

5: DiskXtender is configured for multi-target migration with three target media. The target media are listed in the following order in the File System Manager interface:
– EMC Centera
– NAS
– Tape
What will happen to a fetch operation if EMC Centera is offline?
A.The fetch operation fails.
B.The file will be fetched from tape.
C.The request will be processed using the NAS media.
D.The request will be queued until EMC Centera comes online.
Correct Answers: C

6: A customer is implementing DiskXtender in a four-node active-active Microsoft Cluster. Where is DiskXtender installed?
A.DiskXtender will automatically select which node to install
B.Each physical node in the cluster
C.Each virtual server and physical node in the cluster
D.Virtual server on each node in the cluster
Correct Answers: D

7: A company needs to be able to analyze file deletions on its EMC Centera. What can be configured on the DiskXtender server to assist in this analysis?
A.Audited delete
B.Privileged delete
C.Reclaimed delete
D.Synchronous delete
Correct Answers: A

8: The Murphy Media company is using DiskXtender to move files from one extended drive to a second extended drive and then to tape. This is an example of which NAS media type?
A.Aggregate NAS
B.Multi-target NAS
C.Retained NAS
D.Standard NAS
Correct Answers: A

9: You want to enable direct read for the files in all of the media folders on the extended drive. Which direct read option accomplishes this in one step?
A.The extended drive option
B.The media finalization option
C.The move rule option
D.The purge rule option
Correct Answers: A

10: A DiskXtender administrator has been asked to archive and purge all PDF files larger than 1 MB in size in their environment. At which level should the rules be created to successfully archive and purge the files?
A.Extended drive level
B.Folder level
C.Individual file level
D.User level
Correct Answers: B

Download  |  Password: certificatexam.com

EMC E22-315 Real Exam Questions

E22-315 EMC Disk Library and Backup to Disk Technologies

Duration: 90 minutes (~66 questions)

The EMC Disk Library and Backup to Disk Technologies exam ensures individuals have important knowledge and skills necessary to implement and manage EMC Disk Library, SAN and LAN Backup-toDisk technologies, integrating them with NetWorker, NetBackup and Tivoli Storage Manager. This includes the usage of best practices while deploying EMC hardware used as target for backups (EMC Disk Library, CLARiiON, Symmetrix and Celerra), as well as understanding key host integration aspects.

1: A customer would like to connect physical tape libraries to a DL4406. By default, how many ports are available for the customer to use?
A.4
B.6
C.8
D.10
Correct Answers: A

2: Before using the tape shredding feature, where should a virtual tape be placed?
A.Virtual tape library storage slot
B.Virtual tape library tape drive
C.Virtual tape library tape drive or storage slot
D.Virtual vault
Correct Answers: B

3: What must be done when assigning the HP-UX SAN client to a virtual tape library?
A.Create an HP Client policy
B.Enable Volume Set Addressing
C.Install an HP-UX Client agent
D.Use Everyone_FC SAN Client
Correct Answers: B

4: A customer wants to deploy a backup-to-disk solution using a CX3-80 as the destination device with Symantec (Veritas) NetBackup 6.0. How can the solution be implemented so that backups go to disk first, then are moved to physical tape?
A.Deploy a Staging File storage unit
B.Deploy an Advanced File storage unit with a Staging policy
C.Implement a Disk Staging storage unit
D.Implement a Disk storage unit and configure a Staging policy
Correct Answers: C

5: A customer will be deploying an EMC Disk Library to an AIX host running IBM Tivoli Storage Manager (TSM) and will be emulating IBM tape drives. What should the customer configure to ensure the correct operation?
A.IBM Atape driver
B.IBM device support package
C.IBM storage agent
D.IBM tape controller
Correct Answers: A

6: A customer has one Celerra with a large number of files that are backed up through NDMP to a physical library. To improve backup performance, they are considering using the Celerra NDMP-to-Disk feature. What must be included in the design?
A.Additional storage resources for the backup destination
B.Extra hot spare disks for every two RAID groups
C.NDMP-to-Disk licenses for the backup product
D.Redundant network interfaces from the backup server to the Celerra
Correct Answers: A

7: Which EMC Disk Library feature allows export to physical tape media?
A.Auto Archive
B.Direct Access
C.Duplication
D.Remote copy
Correct Answers: A

8: Which options affect the steps in creating new virtual tapes using the EMC Disk Library Console GUI?
A.Auto Archive and Advanced Tape Creation
B.Auto Archive and Tape Shredding
C.Capacity-on-Demand and Advanced Tape Creation
D.Tape Shredding and Capacity-on-Demand
Correct Answers: C

9: In order to increase effective usable capacity on an EMC Disk Library, which feature is available?
A.Active Engine Failover
B.Auto Archive
C.Consolidated Media Management
D.Virtual Tape Library Compression
Correct Answers: D
10: A customer has an existing EMC Disk Library infrastructure that consists of a DL700 and DL4100. When managing these EMC Disk Libraries, what needs to be considered?
A.Auto Replication has to be enabled between disk libraries
B.Console software
C.EMC Disk Libraries must be on different IP subnets
D.Group management
Correct Answers: B

Download  |  Password: certificatexam.com

Microsoft 70-502 Real Exam Questions

TS: Microsoft .NET Framework 3.5, Windows Presentation Foundation Application Development

This exam is designed to test the candidate’s knowledge on using Windows Presentation Foundation on the .NET  Framework 3.5 and Visual Studio 2008.

Questions that contain code will be presented in either VB or C#.  Candidates can select one of these languages when they start the exam.

» Read more

1 465 466 467 468 469 487