642-384 CXFF Real Exam Questions

The 642-384 CXFF exam is intended primarily for Cisco Channel Partner Field Engineers. The exam tests a candidate’s knowledge of:

  1. Accurately installing and configuring proposed wireless, security, unified communications and routing and switching integrated solutions, performing basic diagnostics and problem solving as needed.
  2. The Cisco Lifecycle Services approach: How to successfully sell, deploy, and support Cisco technologies.

Candidates can take the Cisco Express Foundation for Field Engineers v1.3 course on the Partner Education Connection to prepare for the exam.

1. Which two statements best describe the wireless core feature set using autonomous access
points when implementing Wireless Domain Services? (Choose two)
A. The primary Layer 2 WDS server address is configured via the infrastructure access
point GUI
B. The primary Layer 2 WDS server address is automatically discovered by the
infrastructure access points through multicast
C. The primary Layer 2 WDS is selected by the highest MAC address, followed by priority
number
D. The primary Layer 2 WDS is selected by the highest priority number, followed by MAC
address
E. The primary Layer 2 WDS is selected by the highest IP address, followed by MAC
address
Answer:BD

2. Which companion switch is recommended to be installed with Cisco Smart Business
Communications System?
A. C2950
B. C3750
C. ESW 500
D. SRW224G4
Answer:C

3. In which of these phase is a customer’s curr ent net wor k i nfr astr uct ur e assessed
A. plan
B. design
C. implement
D. prepare
Answer:A

4. Which three are integrated Smart Applications included with the Cisco Unified
Communications 500 series? ( Choose three)
A. Smart Business Suite
B. Connected Data Protector
C. Timecard View
D. Cisco Unified CallConnector
E. Cisco WebEx PhoneConnect
F. VoiceView Express
Answer:CDE

5. Which design phase service component includes the development and documentation of the
test case or cases used to verify that a deployed infrastructure meets operational, functional,
and interface requirements?
A. Implementation Plan
B. Business Plan
C. Staging Plan
D. Detailed Design Development
E. Systems Acceptance Test Plan Development
Answer:E

642-374 CXFS Real Exam Questions

The 642-374 CXFS exam is intended primarily for Cisco Channel Partner Systems or Sales Engineers. The exam tests a candidate’s knowledge of:

  1. Assessing customers’ wireless, security, unified communications and routing and switching requirements, providing technical descriptions of solutions, identifying specific advantages of selecting Cisco solutions and developing detailed network designs for a customer’s network requirements.
  2. The Cisco Lifecycle Services approach: How to successfully sell, deploy, and support Cisco technologies.

Candidates can take the Cisco Express Foundation for Systems Engineers v1.3 course on the Partner Education Connection to prepare for the exam.

QUESTION 1
After you have established a sales plan with a customer and have established an initial solution that incorporates the specific infrastructure considerations of the customer, which stage of the Steps to Success program do you move to next?
A.Pre-sale
B.Plan
C.Design
D.Operate
E.Implement
Answer: C

QUESTION 2
You are offering the integrated services router solution to a client. Which two features and benefits would you describe? (Choose two).
A.dynamic configuration
B.integrated web-based tools
C.standard security
D.speeds and feeds
E.lower pricing
F.IP telephony and voicemail intregation
Answer: CF

QUESTION 3
A Client needs a solution of a challenging RF environment. The situation requires the antenna versatility that is assosiated with connected antennas, a rugged metal enclosure, and a broad operating temparture range. Which access point would you recommend ?
A.Cisco Aeronet 1140 Series
B.Cisco Aeronet 1230AG Series
C.Cisco Aeronet 1240AG Series
D.Cisco Aeronet 1130AG Series
Answer: C

QUESTION 4
What should you do to prevent VLAN hopping?
A.Disable some unused ports
B.Set unused access ports to trunking ON
C.Enable all unused ports and place them into an unused VLAN
D.Disable all unused ports and place them into an unused VLAN
Answer: D

QUESTION 5
Using SMART Designs increases the typical deal size by how much?
A.5x
B.3x
C.10x
D.2x
Answer: B

QUESTION 6
Which two characteristics should you keep in mind when configuring VLANs on a
switch? (Choose two)
A.A VLAN comes into existence before a local port is configured to be associated with
the VLAN
B.Each VLAN has its own MAC address table
C.VLAN partitions provide partitions for traffic in the VLAN
D.The VLANs share one MAC address across the switch
E.A VLAN comes into existence when a user deletes a VLAN from the local VTP
database
Answer: BC

QUESTION 7
Cisco ISR Routers offer which three of these security benefits?(Choose three)
A.transparent firewall
B.Onboard VPN accelerator
C.high-performance AIM VPN modules
D.events correlation and proactive response
E.virtual firewall
F.Cisco IOS firewall and IOS IPS
Answer: BCF

QUESTION 8
Which of these best describe the Cisco Lifecycle Services approach?
A.a methodology for creating a business plan
B.a methodology for introducing new technology
C.a methodology for proactively updating equipment before it reaches its end of its life
D.a methodology for determining total cost of ownership
Answer: B

QUESTION 9
What should you do if a customer wants to provide certain areas within wireless coverage
at a specific data rate?
A.Perform a single survey
B.Map out higher data rate cells only
C.Find out where the coverage pool is for one data rate, and calculate the rest based on
that information
D.Find out how much throughput the user will require
Answer: C

QUESTION 10
A customer is considering purchasing either a Cisco Catalyst 2960 or Cisco Catalyst
Express 500.Which feature can be only found on the Catalyst 2960?
A.standalone fixed-configuration Layer 2 switching
B.dual-purpose copper or fiber uplinks
C.48 Ethernet 10/100 ports
D.Fast Ethernet and Gigabit Ethernet connectivity
Answer: C

Download  |  Password: certificatexam.com

642-982 DCUCD Real Exam Questions

Cisco Data Center Unified Computing Design Specialist

1: You are an experienced technician in your company. A trainee is asking you what the features of the components that constitute Cisco Datacenter 3.0 are. How will you reply? (Choose three)
A.Virtual Machines
B.Virtualized Storage
C.Security Manager
D.Consolidated Connectivity
Correct Answers: A B D

2: Refer to the following design criteria, which one is regarded as an environmental criterion?
A.Data Center architecture was simplified
B.System cabling simplified
C.Increased Security
D.Management effort decreased
Correct Answers: B

3: You are a technical adviser in an international company. A customer is asking you what important network aspects can be achieved when a Cisco Data Center Computing Solution is used. What will be your answer? (Choose two)
A.throughput
B.cable management
C.high availability
D.storage capacity
Correct Answers: A C

4: Refer to the following expansion modules, which are supported by the UCS 6120 Fabric Interconnect? (Choose two)
A.Ethernet 10 GE (6polt)
B.Fibre Channel 1, 2, 4, and 8 Gbps (8 port)
C.Fibre Channel 1, 2 and 4 Gbps (8 port)
D.Ethernet 1 GE (6polt)
Correct Answers: A C

5: Which two of the following techniques will be used when high availability is implemented in Cisco Data center Networking? (Choose two)
A.Extended Spanning Tree Protocol
B.Virtual Router Redundancy Protocol
C.High availability module of the NX-operating system
D.Cisco Datacenter Redundancy Protocol
Correct Answers: A B

6: As an experienced technician, you are responsible for Technical Support at Pass4sure. A trainee is asking you about advantages of the Cisco Unified computing solution. How will you reply? (Choose three)
A.use of Private VDANs
B.server statelessness
C.higher memory capacity
D.use of industry standard servers
Correct Answers: B C D

7: Refer to the following options, which are the products of the Cisco Datacenter 3.0 ponfolio? (Choose four)
A.Catalyst 3560
B.Nexus 1000v
C.ASA 5500
D.MDS 9500
E.UCS Manager
F.UCS 6100 Fabric Interconnect
Correct Answers: B D E F

8: Refer to the following statements, which correctly describes the UCS ports that is dedicated as external LAN device uplink?
A.Ports carry VLAN traffic only
B.Ports are configured as access ports
C.Ports are configured as ISL trunks
D.Spanning tree must be enabled on these ports
Correct Answers: A

9: Refer to the following design criteria, which is regarded as a technical criterion?
A.Less power required for the same or increased computing capacity
B.Data Center architecture is simplified
C.Computing density increased
D.Security requirements are decreased because of virtualization
Correct Answers: B

10: When Virtual Machines on the Cisco System Nexus 1000V are deployed, which of the following design considerations are most commonly used? (Choose two)
A.VSANs to be supported must be configured in the Fabric Manager on the MDS switches
B.The default VSAN is preconfigured in the Cisco UCS manager.
C.All VSANs in heterogeneous fabrics are used internally by the Cisco UCS system
D.The default VSAN is chosen as the default connectivity for all vNlCs
Correct Answers: A B

Download  |  Password: certificatexam.com

642-359 ICSNS Real Exam Questions

Implementing Cisco Storage Networking Solutions

Candidates can prepare for this exam by taking the Implementing Cisco Storage Networking Solutions (ICSNS) v4.0 and Implementing Advanced Cisco Storage Networking Solutions (IASNS) v4.0 courses. This exam tests a candidate’s ability to install, configure, and troubleshoot Cisco storage products in order to maintain a highly scalable, efficient, high-performing storage networking environment. Cisco Data Center Storage Networking Support Specialist professionals understand how to deploy and optimize the features and benefits of the following products to provide fast and accurate resolution of network installation and customer service issues:

» Read more

642-357 DCSNS Real Exam Questions

Designing Cisco Storage Networking Solutions

Candidates can prepare for this exam by taking the Designing Cisco Storage Networking Solutions (DCSNS) v4.0 course. This exam tests a candidate’s knowledge of selecting and integrating Cisco storage products to design a highly scalable, efficient, high performing storage networking solution based on converged architecture. Cisco Storage Networking Design Specialist professionals understand how to utilize and employ the features and benefits of the Cisco MDS 9000 Series Multilayer Directors and Switches, Cisco MDS 9509 Director Switch, Cisco 9216 Fabric Switch, and Cisco MDS 9120 products to create a high availability storage network design. » Read more

646-985 DCNSS Real Exam Questions

Data Center Networking Solution Sales

The 646-985 (DCNSS) Cisco Data Center Network Solutions Sales exam tests a candidate’s knowledge of the skills needed by an account manager to articulate a Cisco Data Center Networking Solution to a customer. This includes DC Networking Infrastructure, Applications Services, Storage, and Unified Computing.

The 646-985 Cisco Data Center Network Solutions Sales exam tests a candidate’s knowledge of the skills needed by an account manager to articulate a Cisco Data Center Networking Solution to a customer.

» Read more

1 409 410 411 412 413 444