2014 Latest Citrix 1Y0-A14 Exam Demo Free Download!

QUESTION 1
Scenario: A user is attempting to access a virtual desktop. Web Interface sent an .ICA file, but an ICA connection failed to establish.
Which component of the XenDesktop architecture has failed to communicate with the virtual desktop?

A.    Desktop Receiver
B.    Domain Controller
C.    Virtual Desktop Agent
D.    Desktop Delivery Controller

Answer: A

» Read more

Free Download Citrix 1Y0-A14 Exam Questions

Implementing Citrix XenDesktop 3: 1Y0-A14 Exam

  • 1Y0-A14 Questions & Answers
  • Exam Code: 1Y0-A14
  • Exam Name: Implementing Citrix XenDesktop 3
  • Q & A: 78 Q&As

1: Scenario: A user is attempting to access a virtual desktop. Web Interface sent an .ICA file, but an ICA connection failed to establish.
Which component of the XenDesktop architecture has failed to communicate with the virtual desktop?
A.Desktop Receiver
B.Domain Controller
C.Virtual Desktop Agent
D.Desktop Delivery Controller
Correct Answers: A

2: Scenario: A user is attempting to access a virtual desktop provided by Provisioning Services. The Desktop Delivery Controller has requested that the virtual machine infrastructure boot the virtual desktop.
Which step in the desktop delivery process occurs next?
A.The disk image will be streamed to the virtual desktop
B.The Desktop Delivery Controller will query the license server
C.The Profile Management feature will apply user profile settings to the virtual desktop
D.The computer account of the virtual desktop will be created in Microsoft Active Directory
Correct Answers: A

3: Which two components are needed to access a virtual desktop from a remote Macintosh device? (Choose two.)
A.SSH
B.PNAgent
C.Web browser
D.Virtual Desktop Agent
E.Citrix Desktop Receiver
Correct Answers: C E

4: An administrator needs to configure pooled desktops for a large number of users and would like to automate this process.
Which two components can the administrator use to complete this task? (Choose two.)
A.XenCenter
B.Desktop Receiver
C.Virtual Desktop Agent
D.Provisioning Services
E.XenDesktop Setup Wizard
Correct Answers: D E

5: An administrator needs to create virtual desktops for a large XenDesktop implementation.
Which component can the administrator use to automate this process?
A.Virtual Desktop Agent
B.XenDesktop Setup Wizard
C.Presentation Server Console
D.Active Directory Configuration Wizard
Correct Answers: B

6: Which issue can the Profile Management feature address in a XenDesktop implementation?
A.Ability of users to switch between multiple profiles
B.Profile bloat because extraneous files are copied to the profile
C.Printing failure because printer properties are not updated at each logon
D.Inability to connect to a virtual desktop because it is listed as Not Registered
Correct Answers: B

7: Which two .MSI files does an administrator need to install on user endpoint devices so that they work as domain-joined repurposed PCs? (Choose two.)
A.UserProfileManager.MSI
B.VirtualDesktopAgent.MSI
C.DesktopReceiverFull.MSI
D.DesktopApplianceLock.MSI
Correct Answers: C D

8: Which task must an administrator perform to prepare a Linux-based desktop appliance for connection with a virtual desktop?
A.Install Virtual Desktop Agent
B.Set up local Linux user accounts
C.Install the Profile Management feature
D.Configure a URL to connect to Web Interface
Correct Answers: D

9: Which component of the XenDesktop architecture uses Microsoft Active Directory to find the controllers that constitute a farm?
A.Data Store
B.Desktop Receiver
C.Virtual Desktop Agent
D.Desktop Delivery Controller
Correct Answers: C

10: What is the role of a DHCP server in a XenDesktop environment?
A.Assigns an IP address to a virtual machine upon startup
B.Sends the boot server host name to the vDisks in the farm
C.Sends the boot file name to the Desktop Receiver upon startup
D.Assigns MAC addresses to virtual desktops when they are created
Correct Answers: A

try_now